Comunicat ARCASF

15 mai

În data de 8 mai a.c. a avut loc Adunarea generală a ARCASF.

Printre punctele aflate pe ordinea de zi s-a discutat și stadiul privind organizarea celei de-a 37-a ediții a Convenției Naționale dedicate S.F.-ului, care va avea loc în toamna lui 2016 la București.

Analizând situația creată în urma unor întârzieri privind calendarul și programul de desfășurare a Romcon-ului, ca și posibilul parteneriat cu redacția revistei „Știință și Tehnică” s-au luat următoarele hotărâri:

– Romcon-ul se va organiza la București, fie în parteneriat cu redacția „Știință și Tehnică”, fie fără acest parteneriat.

– Locul de desfășurare al Conventiei Naționale, Romcon, urmează să fie ales, în funcție de disponibilitatea de colaborare, la Biblioteca Națională, Institutul de Arhitectură, Casa de cultură a Studenților, Academia de Studii Economice sau la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”.

– Programul propus și înaintat în luna inauarie și februarie de către ARCASF, după consultarea cu majoritatea membrilor, să fie menținut, la fel ca și cei doi invitați de onoare (Gheorghe Săsărman și Mariano Martin Rodriguez), la care se mai pot invita si alte personalități române sau străine, ca și invitați de onoare, în funcție de resursele financiare existente.

– Să se faca demersurile necesare pentru a fi atrase și alte organizații sau entități juridice pentru organizarea Romcon-ului.

– Până la sfârșitul lunii mai să fie clarificate toate chestiunile privind organizarea Romcon-ului la București în toamna acestui an (septembrie sau octombrie).

– Concursul „România peste 100 de ani” se va desfășura conform datelor inițiale, anunțate în septembrie 2015 la Romcon-ul de la Suceava.

Președinte,
Mircea Opriță

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.