Prima carte tiparită înscrisă pentru selecția RomCon 2017

12 apr.

Prima carte tiparită înscrisă pentru selecția pe care juriul Premiilor Naționale la cea de-a 38-a ediție a ROMCON, 1-3 septembrie 2017, Râmnicu-Vâlcea, o va face pentru a ajunge la cele  cinci nominalizări pentru fiecare categorie de premiere este CAII TREBUIE SA FIE LIBERI de TEODORA GOGEA.

Cartea a apărut la editura clujeană Napoca Star. Data sosirii coletului cu cele cinci exemplare: 7 aprilie 2017.

În 11 aprilie au sosit pe emailul asociatia.arcasf@gmail patru cărți. Vă rugăm să nu așteptați utima zi pentru a trimite volumele pentru jurizare.

Reamintim:

ARCASF solicită pe această cale tuturor celor interesați (editorilor, autorilor și cluburilor etc.) ca până la data de 16 aprilie 2017 să trimită organizatorilor lucrările de creație propuse spre a fi jurizate.

Lucrările literare se vor trimite fie în format print în câte 5 exemplare (câte unul pentru fiecare membru al juriului), la următoarea adresă (str. Constantin cel Mare nr. 49, cod 300274, Timișoara), fie în forma de document electronic pdf la adresa de e-mail asociatia.arcasf@gmail.com. Fiecare lucrare literară trimisă va fi însoțită de un rezumat /o prezentare de maxim 350 de cuvinte din care să reiasă faptul că aparține genului sf & f.

Lucrările plastice și filmele propuse se vor transmite la aceeași adresă de e-mail (asociatia.arcasf@gmail.com), eventual prin transfer electronic, în funcție de mărimea fiecărui document electronic în parte.

Pentru orice nelămuriri, se pot solicita detalii suplimentare la aceeași adresă de e-mail: asociatia.arcasf@gmail.com.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.